Welkom!
Buurtcentrum de Beatrix is onderdeel van het Vorstelijk Complex. Cultuur, welzijn en sociale horeca op één prachtige plek in Zuilen. Hier is jong en oud altijd welkom. In de ontmoetingsruimte staat de koffie en thee van maandag t/m vrijdag klaar van 9.00 tot 16.30 uur. Ook op zondagmiddag kan je in de huiskamer terecht.

Daarnaast vind je in het buurtcentrum activiteiten zoals: darten, biljart, zumba, yoga, muziek- en gitaarles voor kinderen, steelband, zingen, knutselen & handvaardigheid, klaverjassen & bridgen. Maar ook: huiswerkbegeleiding voor kinderen en taalles voor volwassenen (Spaans en Arabisch).

Zelf kun je er ook huren als je iets wilt organiseren: ontmoeting, buurtvergadering, bewegen, creatieve workshops, kooklessen, lezingen… De verhuur loopt via www.utrecht.nl/verhuur.

Benieuwd? Kom eens kijken in het mooie jaren ’30 pand!

Beheer van het gebouw
Via de ‘Driehoek’ regelen bewonersgroepen zelf veel van het beheer, de pr en de programmering. We overleggen met de sociaal beheerder Sofie Bakker en gemeenteman Jeroen de Lange over verbeteringen in het buurtcentrum. Belangrijke besluiten nemen we in de zogenaamde ‘driehoek’ tussen gemeente, bewoners en sociaal makel-organisatie DOCK.

Vrijwilligers gevraagd
Wil je zelf ook bijdragen door je bijvoorbeeld aan te melden als vrijwilliger in de Beatrix? Of heb je hulp nodig bij het uitwerken van jouw idee? Neem dan contact op met  Sofie Bakker. mailadres: sofiebakker@dock.nl of loop binnen op maandagmiddag of dinsdag, woensdag en donderdag.