Taalles & Huiswerkbegeleiding

Taalles
– Spaans (beginners en gevorderden)
Maandag-, dinsdag- en woensdagavond kun je Spaanse les volgen. Meer informatie Sonia Pérez Rodriquez:
06 – 300 091 34 of spaanselesinutrecht@hotmail.com. Of kijk op: www.spaanselesinutrecht.nl.
– Arabisch
Op dinsdagmiddag geeft mevrouw Fatma Al Yakout Arabische les. Informatie: 030 – 752 53 68.

– Nederlands
Nederlandse les vindt weer plaats in Bibliotheek Zuilen. Loop eens binnen op het Doe Mee Startpunt op woensdag tussen 10-12.

 

Huiswerkbegeleiding
Zowel stichting Tagmat (zaterdagochtend en zondagmiddag) als stichting de
Derde Brug (zondagmiddag) geven huiswerkbegeleiding.

Tagmat
Marokkaans-­Nederlandse meiden tussen 10-­14 jaar ontmoeten elkaar op de cultu­rele club van Stichting Tagmat op zaterdagochtend of zondagmiddag. Met creatieve activiteiten, (sportieve) spelletjes en huiswerkbegeleiding. (najaar 2018: er wordt een nieuwe begeleider gezocht en het ligt daarom even stil!)

Stichting Tagmat organiseert ook in Plein 11 ontmoetingsgroepen. In de sportzaal van buurthuis Zuilen organiseert zij bewegen voor ouderen. De ‘Marok­kaanse buurtvaders’ zijn al jaren een begrip in de wijk en maken elke donderdag­ avond een rondje door de wijk. Ze houden zo een vinger aan de pols bij de jeugd en weten wat er speelt in de Marokkaanse gemeenschap.

Informatie bij Abbass Moussaoui: 06-14673786 of abbassmoussaoui@gmail.com. Lees meer over Stichting Tagmat op de site van Zo is Zuilen. Klik hier.

De Derde Brug
Stichting de Derde Brug organiseert op vrijdagavond voorlichting aan en ontmoe­ting tussen ouders uit Zuilen over thema’s als opvoeding, onderwijs, integratie en participatie. De avonden staan open voor iedereen. De huiswerkklas op zondagmid­dag is bestemd voor alle kinderen in de basisschool leeftijd.

Stichting Tagmat

 

Geef een reactie