Muziek(les) & Zingen

Muziek beluisteren en beoefenen kan bijzonder vaak in ’t Vorstelijk Complex. Buurthuis de Beatrix heeft een geluidsdichte oefenruimte die daardoor heel geschikt is voor bandjes en muziekgroepen (ook groepen met veel volume).

Muziek in de Wijk
Muziek in de Wijk is een zeer succesvol project dat kinderen in de wijk de mogelijkheid geeft gratis muziekles te volgen. Ze hebben zo’n honderd kinderen onder hun hoede die gratis muziekles krijgen. De leerlingen kunnen kiezen uit tien verschillende instrumenten. Daarnaast heeft Muziek in de Wijk vijf grote ensembles die wekelijks oefenen in de Beatrix.  Voor meer informatie mail je naar Esther Damsma-In ’t Groen via midwzuilen@gmail.com. Kijk ook eens op de Facebookpagina van Muziek in de Wijk. Klik hier.

Logo Muziek in de Wijk

Muziek in de wijk is een initiatief van het Kunstkasteel. Zie: www.kunstkasteelzuilen.nl.

Gitaarles
Jonas Pannecouke geeft iedere donderdagmiddag en zaterdagochtend gitaarles. Informatie bij Jonas: 06 – 498 122 55 of jonas_pannecouke@hotmail.com.

Musicalschool Zuilen
Kinderen die van zingen, dansen en toneelspelen houden, zitten natuurlijk op de Musicalschool Zuilen, waar professional Anouk Muis elke vrijdagmiddag vanaf 16 uur met de kinderen voor geweldige shows repeteert. Anouk geeft ook zanglessen. Meer informatie bij Anouk: 06 – 487 458 34 of musicalschoolzuilen@hotmail.com. Of kijk op www.musicalschoolzuilen.nl.

Steelband – JUST 4 FUN
Dinsdagavond is Winston Marsdin met zijn steelband aan het repeteren. Als jij ook wilt (leren) spelen in een Antilliaanse steelband: er is nog plek! Meer informatie bij Winston: 06 – 293 978 17.

Zingen – Zangkoor Levenslust
Op maandagochtend kunnen ouderen bekende levensliederen en evergreens zingen bij het (nu) twintigkoppig Zangkoor Levenslust. Ook het samen koffiedrinken is reuze gezellig. Informatie bij Annie Hoving: 030 – 231 75 06.

ZFunC fanfare band
Iedere tweede zaterdagochtend repeteert ZFunC, de band van de Zuilense Fanfare. De band treedt regelmatig op in de wijk en is ook door jou te boeken voor serenades en andere feestelijke bijdrages. Meer informatie over deze nostalgische maar ook hippe Zuilense Fanfare, hun jeugdopleiding of de band ZFunC? Zie: www.zfc­utrecht.nl.

 

Geef een reactie