Muziek(les) & Zingen

Muziek beluisteren en beoefenen kan bijzonder vaak in ’t Vorstelijk Complex. Buurthuis de Beatrix heeft een geluidsdichte oefenruimte die daardoor heel geschikt is voor bandjes en muziekgroepen (ook groepen met veel volume).

Muziek in de Wijk
Muziek in de Wijk is een zeer succesvol project dat kinderen in de wijk de mogelijkheid geeft gratis muziekles te volgen. Ze hebben zo’n honderd kinderen onder hun hoede die gratis muziekles krijgen. De leerlingen kunnen kiezen uit tien verschillende instrumenten. Daarnaast heeft Muziek in de Wijk vijf grote ensembles die wekelijks oefenen in de Beatrix.  Voor meer informatie mail je naar Esther Damsma-In ’t Groen via midwzuilen@gmail.com. Kijk ook eens op de Facebookpagina van Muziek in de Wijk. Klik hier.

Logo Muziek in de Wijk

Muziek in de wijk is een initiatief van het Kunstkasteel. Zie: www.kunstkasteelzuilen.nl.

Gitaarles
Jonas Pannecouke geeft iedere donderdagmiddag en zaterdagochtend gitaarles. Informatie bij Jonas: 06 – 498 122 55 of jonas_pannecouke@hotmail.com.

Steelband – JUST 4 FUN
Dinsdagavond is Winston Marsdin met zijn steelband aan het repeteren. Als jij ook wilt (leren) spelen in een Antilliaanse steelband: er is nog plek! Meer informatie bij Winston: 06 – 293 978 17.

Geef een reactie