(Re) creativiteit

Schilderen
In buurthuis de Beatrix kun je op maandagochtend aquarelleren bij Ellen van der Meij. Ook kun je zelf met een groep aan de slag, zoals Hanneke, Carla en Hellen doen op dinsdagavond. Op dinsdagmiddag zit er een groep mensen gezellig te tekenen en te handwerken in de ontmoetingsruimte.

Er is zeker nog plek voor meer beel­dende activiteiten, dus als je wat wilt organiseren, neem dan contact op met de sociaal beheerder of met met krachtvanzuilen@gmail.com!

Kaarten
Kaarten kan op dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Loop gewoon binnen of vraag informatie bij Annie Hoving: 030 ­ – 231 75 06. Op maandagavond kaart de dames jokerclub. Georganiseerd door Wilma van Reenen.

Klaverjassen
Op dinsdagmiddag is er een klaverjasclub. Loop gewoon eens binnen rond 13.00 of neem contact op met Esther Burgmeijer: esther.burgmeijer@gmail.com.

Bridgen
Op donderdagavond kun je bridgen bij Bridgeclub. Lid van de bridgeclub word je door langs te komen of te bellen met Paula of Herman Oost: 030 ­ – 293 74 36.

Bingo
Elke laatste donderdagmiddag van de maand loopt het buurthuis de Beatrix vol met bingo liefhebbers. Kleine kaarten kosten € 3, grote € 5,50 en er zijn altijd leuke prijzen. Informatie bij Hennie van der Scheur: 030 ­ – 437 645.

Geef een reactie