Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Beatrixraad

4 april 2018, 19:00 - 20:45

Gratis

Elke eerste woensdag van de maand (uitgezonderd augustus) komen actieve vrijwilligers van het buurtcentrum en de groepen bij elkaar om te praten over het beheer, de programmering en de PR van buurtcentrum de Beatrix en het Vorstelijk Complex. De Beatrixraad organiseert ook de nieuwjaarsborrel en zomerbarbecue voor vrijwilligers en de Open Dag tijdens het ZON-festival. En zij is verantwoordelijk voor onze ‘media-uitingen’: de muurkrant, deze website, de beeldkrant, de jaarfolder, www.facebook.com/vorstelijkcomplexzuilen en twitter: @Vorstelijkc.

Ook doet de raad voorstellen voor de inzet van het ‘driehoeksbudget’ waarmee we verbeteringen uitvoeren aan het buurthuis.

Iedereen die een activiteit organiseert in het pand, is van harte welkom om aan te schuiven bij de vergadering.

Vaste leden zijn:

Jannie Vermeulen (sociaal beheerder, ondersteuner, redactielid); Stephanie Bottse (voorzitter, Kracht van Zuilen), Johan van den Brink (bingo en zangkoor), Esther en Marcel Burgmeijer (Bewonersactiviteiten Zuilen, vrijwilligers beheer), Hennie Beukers (biljartclub Zuilen), Ady Hoitink (verslag, Kracht van Zuilen), Peter Maij (linedance, vrijwilliger), Leny Nieuwendijk (st. gemeenschap Zuilen), Henny van der Scheur (bingo, vrijwilliger), Leendert van Veldhuizen (ZIMIHC), John Westrik (Kracht van Zuilen, hoofredacteur PR), en iemand van Kunstkasteel/Muziek in de Wijk.

 

Gegevens

Datum:
4 april 2018
Tijd:
19:00 - 20:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.debeatrixzuilen.nl

Locatie

Buurthuis De Beatrix
Prinses Beatrixlaan 2a
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie